1 βανίλια
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν και τα μυρωδικά. Ζεσταίνουμε για λίγο το βούτυρο και προσθέτουμε την μαύρη ζάχαρη, το μέλι, τον κρόκο και τη βανίλια και τα χτυπάμε στο μίξερ. Προσθέτουμε το μείγμα με το αλεύρι. Βάζουμε τη ζύμη Μέσα σε μεμβράνη και το τοποθετούμε για 2 h στο ψυγείο. Ανοίγουμε με τον πλάστη (ή με τα χέρια) τη ζύμη Και κόβουμε στο σχήμα που θέλουμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 10 με 12 λεπτά.
[jwplayer mediaid=”109378″]
One thought on “Tα gingerbread cookies της διαιτολόγου μας”