Θα χρειαστείς:
2 μπουκάλια κόκκινο κρασί των 750ml, Μαύρος Κύκνος- Ελληνικά Κελλάρια Οίνων
1 μπουκάλι porto των 750ml
1 κούπα brandy
1 πορτοκάλι
1 λεμόνι
10-15 αμύγδαλα
3 ξυλάκια κανέλας
8 γαρύφαλλα
10 σπόρους κάρδαμου
1 κομμάτι ginger
1 κούπα σταφίδα
1 κούπα λευκή ζάχαρη
Πως θα το κάνεις:
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα και σε μέτρια θερμοκρασία ζέστανε τα κρασιά και τους χυμούς.
- Σε ένα διχτάκι δέσε τις φλούδες από το πορτοκάλι και το λεμόνι μαζί με τα μπαχαρικά και το ginger. Bάλε το μαζί στην κατσαρόλα.
- Πρόσθεσε τις σταφίδες, τα αμύγδαλα και μετά τη ζάχαρη, ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί.
- Άφησε το μείγμα να φτάσει σε βρασμό, για 15 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία.
- Αφαίρεσε το πουγκί με τα αρώματα.
- Ρίξε το brandy και πρόσθεσε το μείγμα του κρασιού σε κούπες.
- Μπορείς να διακοσμήσεις Garnish with clove-studded orange wheels.