Στη σελίδα 66 του βιβλίου της η αγαπημένη ηθοποιός φτιάχνει και μοιράζεται τη συνταγή για Carbonara. Την περιγράφει ως το απόλυτο comfort food.

Εαν δεν έχεις πειραματιστεί με αυτή τη μακαρονάδα στο σπίτι, αυτή η συνταγή είναι μια καλή αρχή.

Υλικά Αλάτι 250 γρ μπέικον γαλοπούλας σε κομμάτια 2 κρόκοι αυγών 1 μεγάλο αυγό 1 και 1/2 κούπα παρμεζάνα 1 κουταλάκι πιπέρι ζυμαρικό bucatini

Οδηγίες

  1. Βράσε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό. Κράτησε μια κούπα από το νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά.
  2. Σε ένα τηγάνι σώταρε το μπέικον για 5-7 λεπτά.
  3. Σ ένα μεγάλο μπωλ πρόσθεσε τους κρόκους, το ολόκληρο αυγό, την παρμεζάνα και το πιπέρι.
  4. Στράγγισε τα ζυμαρικά και ανακάτεψε τα καλά στο μείγμα της παρμεζάνας, να πάει παντού.
  5. Πρόσθεσε το μπέικον και ρίξε κουταλιά κουταλιά το ζεστό νερό, ανακατεύοντας τα μακαρόνια (θα χρειαστείς περίπου το 1/4 της κούπας).
  6. Πρόσθεσε έξτρα παρμεζάνα, πιπέρι και αλάτι, αν χρειάζεται.
25749f2795cdc1d1_carbonara3-xxxlarge_2x-custom H συνταγή είναι από το βιβλίο της My Father’s Daughter: Delicious, Easy Recipes Celebrating Family & Togetherness