Η δυνατότητα δημιουργίας σως ολλαντέζ από αβοκάντο είναι γεγονός.
Είναι το ίδιο νόστιμη με την αυθεντική, απλά καλύτερη για εσένα και πιο υγιεινή!
Υλικά
4 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
1 λιωμένο αβοκάντο
1 κούπα ζεστό νερό
1/2 κουταλάκι αλάτι
1/2 κουταλάκι μαύρο πιπέρι
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Προετοιμασία
Βάλε το χυμό λεμονιού, το αβοκάντο, το νερό, το αλάτι και το πιπέρι στο μπλέντερ. Ανακάτεψε τα για ένα λεπτό, ξεκινώντας από πολύ χαμηλή ένταση και φτάνοντας σταδιακά σε υψηλότερη. Μόλις περάσει το ένα λεπτό, άρχισε να μειώνεις την ένταση μέχρι να σταματήσεις τελείως το το μπλέντερ. Πρόσθεσε σιγά σιγά στο μείγμα το ελαιόλαδο. Ανακάτεψε για 15 δευτερόλεπτα επιπλέον μέχρι να πάρει το μείγμα σου την επιθυμητή υφή.