Αγαπάς το Aperol spritz; Τότε αυτό το ζεστό Aperol θα γίνει το αγαπημένο σου μέχρι να έρθει η Άνοιξη.
Σέρβιρε με μια φέτα πορτοκαλιού και ξυλάκι κανέλας για την απόλυτη γεύση θαλπωρής.
Τι θα χρειαστείς:
100 ml Aperol
300 ml λευκό κρασί
300 ml χυμό μήλου
2 κουταλιές της σούπας μέλι
1 ξυλάκι κανέλας
4 γαρύφαλλα
Πώς θα το φτιάξεις:
Ρίχνουμε το Aperol, το λευκό κρασί και το χυμό μήλου σε μια μεσαίου μεγέθους κατσαρόλα. Προσθέτουμε το μέλι, το ξυλάκι κανέλας και το γαρύφαλλο.
Ζεσταίνουμε το μείγμα σε μέτρια θερμοκρασία, φροντίζοντας να μην αρχίσει να βράζει. Ανακατεύουμε για περίπου 2-3 λεπτά μέχρι να διαλυθεί το μέλι και να ζεσταθεί καλά το μείγμα.
Αφαιρούμε το ξυλάκι κανέλας και το γαρύφαλλο και αδειάζουμε σε κούπες και ποτήρια. Γαρνίρουμε με φέτες πορτοκαλιού και ξυλάκι κανέλας αν θέλουμε και σερβίρουμε.