Αναρωτιέμαι, μετά από τριανταπέντε χρόνια εμπειρίας, ποιο είναι το πιο σημαντικό στη φιλοσοφία του ZUCCHERINO: η αφοσίωση και το μεράκι, η φαντασία ή οι αγνές πρώτες ύλες; “Η Αγάπη” μου απαντάνε οι άνθρωποί του. “Η αγάπη μας για αυτό που κάνουμε θέτει από μόνη της τον πήχη ψηλά. Μας κάνει καθημερινά να εξελισσόμαστε, να προσπαθούμε ακόμα περισσότερο. Σημαντικός παράγοντας στο ταξίδι αυτό είναι οι άνθρωποι μας. Χωρίς αυτούς, δε θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει τίποτα.”
Και μετά θέλω να μάθω λίγα περισσότερα για τις πρώτες ύλες του αγαπημένου μας παγωτού. Και μαθαίνω ότι η άριστη ποιότητα όλων των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται σε όλα τα στάδια παραγωγής είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο για την εταιρεία. “Όλες οι πρώτες ύλες μας, ότι μπαίνει στο κατάστημα είναι πραγματικά ότι καλύτερο μπορεί να υπάρχει από άποψη ποιότητας στην αγορά. Για την παρασκευή του παγωτού χρησιμοποιείται αποκλειστικά φρέσκο γάλα. 100% φρέσκο ελληνικό γάλα. Έρχεται καθημερινά στα καταστήματα μας, από την Ιερά Μονή Μακαριωτίσσης, παστεριώνεται στα εργαστήρια μας και φυσικά είναι αυτό που κάνει τη διαφορά σε κάθε ZUCCHERINO Scoop! Τα φρούτα μας είναι όλα επιλεγμένα ένα προς ένα από μικρούς παραγωγούς και είναι φυσικά φρέσκα. Προτιμάμε φρούτα εποχής για ακόμα πιο πλούσια γεύση.”
Σ όλα αυτά τα χρόνια υπάρχει μία αγαπημένη ιστορία που σχετίζεται με το παγωτό σας;
Πολλές ιστορίες… όχι μια. Στα τόσα χρόνια έχουμε πολλά αστεία περιστατικά και πολλά απαιτητικά request πελατών μας που δυστυχώς δεν μας επιτρέπεται να μοιραστούμε. Μας έχουν ζητήσει πολλά… Έχουμε όμως και πολλές ωραίες εσωτερικές στιγμές… έχουμε παντρέψει κόσμο, έχουμε κάνει τις οικογένειές μας, έχουμε κάνει party, έχουμε περάσει όμορφα και περνάμε ωραία. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση και όπως σε όλες τις οικογένειες είμαστε μαζί σε χαρές και λύπες με γλυκά και παγωτό ZUCCHERINO πάντα.
Όλοι αναρωτιόμαστε ποια είναι η αγαπημένη γεύση της ομάδας του ZUCCHERINO; Και ποια είναι η αγαπημένη του κοινού διαχρονικά;
Η ομάδα ZUCCHERINO έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη signature Death by Chocolate και στο μοναδικό Pistacchio Casanova. Η αγαπημένη του κοινού είναι η Cookies, (κρατάει χρόνια αυτή η αγάπη), το Fragola Sorbetto & η Death by Chocolate φυσικά.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Βάλτε μας λίγο παραπάνω στον κόσμο σας. Ξυπνάτε τα πρωινά, πάτε στη δουλειά και λέτε ας βάλουμε μπακλαβά στο παγωτό και μετά δοκιμάζετε όλοι και το συζητάτε; Πώς δουλεύετε;
Έτσι ακριβώς! Αστειεύομαι.. Υπάρχει προγραμματισμός στο τμήμα παραγωγής κάθε καταστήματος για τα γλυκά και τα παγωτά που θα ετοιμάσουν, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες του αντίστοιχου καταστήματος. Όλες οι συνταγές μας έχουν περάσει από το δοκιμαστικό στάδιο των υπεύθυνων και τον απαραίτητο έλεγχο πριν φτάσουν στον τελικό αποδέκτη! Φυσικά, επειδή η έμπνευση δεν μπορεί να περιοριστεί.. οι gelato masters με την εμπειρία, τη φαντασία και την τεχνογνωσία που διαθέτουν, μας εκπλήσσουν συχνά με κάποιες γεύσεις «εκτός προγράμματος».
Tι έχετε μάθει εσείς από τον κόσμο που σας αγαπάει όλα αυτά τα χρόνια;
Οι καταναλωτές έχουν άποψη! Και μάλιστα σωστή θα πούμε εμείς.. Μπορούν να αντιληφθούν τι είναι ποιοτικό, τι αξίζει να εμπιστευτούν και να επιλέξουν.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Έχετε βάλει παγωτό σε χωνάκι, τούρτα, βάφλα, sprinkle cones, wafer cups και κρέπα. Τι άλλο να περιμένουμε στο μέλλον;
Έχετε δοκιμάσει ποτέ σοκολατόσουπα με παγωτό; Εάν δοκιμάσετε αυτόν τον συνδυασμό, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα τον ξεχάσετε ποτέ! Η έμπνευση και οι νέες ιδέες βέβαια δεν σταματούν ποτέ και δουλειά μας είναι να ανακαλύπτουμε τον τρόπο να εκπλήσσουμε γευστικά το κοινό μας.
Πώς καταφέρνετε να βρίσκουμε ΠΑΝΤΑ φρέσκο παγωτό;
Το μυστικό είναι κάτι που πολλοί δεν γνωρίζουν. Κάθε κατάστημά μας διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο παραγωγής, όπου καθημερινά οι gelato masters μας δημιουργούν όλες αυτές τις υπέροχες γεύσεις σε ποσότητες βάσει των αναγκών κάθε καταστήματος. Έτσι το παγωτό που απολαμβάνουν οι επισκέπτες στα ZUCCHERINO, έρχεται απευθείας από την παραγωγή στη βιτρίνα, χωρίς ενδιάμεσες στάσεις, αποθηκεύσεις και μεταφορές.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Πόσες γεύσεις βρίσκουμε στη βιτρίνα; Και με τη 0% ζάχαρη τι γίνεται;
Δεκάδες! Οι γεύσεις παγωτού εναλλάσσονται καθημερινά. Ο κατάλογος των γεύσεων μετρά πάνω από 100 διαφορετικές. Στη λίστα αυτή υπάρχουν όπως καταλαβαίνετε γεύσεις για όλα τα γούστα. Υπάρχουν επιλογές χωρίς ζάχαρη, χωρίς λακτόζη και χωρίς γλουτένη, για όσους βρίσκονται σε ειδική διατροφή για να μην στερείται κανείς το παγωτό του.
Έχουμε συνδέσει το αυθεντικό gelato με τα ZUCCHERINO. Αρχικά λαμβάνετε την αγάπη μας; Εσείς γιατί πιστεύετε ότι σας αγαπάμε τόσο;
Φυσικά και τη λαμβάνουμε ή πιο σωστά την απολαμβάνουμε και είμαστε εννοείται ευγνώμονες για αυτή. Νομίζω ότι η ποιότητα και ο σεβασμός στον κάθε ένα πελάτη ξεχωριστά είναι αυτά που μας κρατάνε υψηλά στις προτιμήσεις των καταναλωτών.
Ποιες νέες γεύσεις μας ετοιμάζετε για φέτος το καλοκαίρι;
Ε, δε θα τα πούμε όλα.. Δεν αξίζουμε μια βόλτα; Σας περιμένουμε να τις γνωρίσετε και να τις δοκιμάσετε από κοντά.
Ποιο είναι τελικά το μυστικό του παγωτού ZUCCHERINO το οποίο έχει φυλακίσει για πάντα τις καρδιές μας;
Οι άνθρωποι των ZUCCHERINO, που η αγάπη και η αφοσίωση τους σε αυτό που κάνουν, φαίνεται σε κάθε λεπτομέρεια και επιβεβαιώνεται σε κάθε κουταλιά.
Ανακάλυψε περισσότερα στο eshop.zuccherino.gr