Είναι η πιο καλοκαιρινή, κλασική και συνάμα ανατρεπτική πρόταση. Συνδυάζει φρούτο με φέτα, γλυκιά γεύση με αλμυρή και το άρωμα του βασιλικού. Αν θες να το πας ένα βήμα παραπέρα μπορείς να γαρνίρεις με λίγο μπαλσάμικο.
Θα χρειαστείς:
1 μικρό καρπούζι 1 κούπα τριμμένη φέτα ΔΩΔΩΝΗ με 40% λιγότερο αλάτι 1 μικρό αγγούρι 10-15 φύλλα βασιλικό
Πως να το κάνεις:
Αφαίρεσε τη φλούδα από το καρπούζι και βάλε τα κυβάκια σε ποτήρι. Πρόσθεσε κυβάκια φέτας, κυβάκια αγγουριού και φύλλα βασιλικού. Πάγωσε για 10 λεπτά και σέρβιρε.