Θα σου έχει τύχει πολλές φορές να παραγγείλεις πίτσα το βράδυ του Σαββάτου και την επόμενη μέρα το πρωί, να γίνεται το ωραιότατο πρωινό σου. Και μπορεί εκείνη την στιγμή να την θεωρείς ιδανική λύση απ’το να φτιάχνεις οτιδήποτε άλλο για να φας, τι θα έλεγες όμως αν μπορούσες να την χαρείς και να την απολαύσεις όπως όταν στην έφεραν σπίτι; Φρέσκια και ζεστή δηλαδή. Σίγουρα θα σου άρεσε η ιδέα.
Για να το κάνεις αυτό, για να μπορέσεις δηλαδή να δεις το λιωμένο τυρί να γλιστράει πάνω στο αφράτο ψωμάκι ξανά, δεν πρέπει με τίποτα να χρησιμοποιήσεις τον φούρνο μικροκυμάτων ή τον φούρνο της κουζίνας.
Το μυστικό κρύβεται αλλού.
Συγκεκριμένα στο τηγάνι. Άφησε το για λίγα λεπτά πάνω στο μάτι σε χαμηλή φωτιά και πρόσθεσε το κομμάτι της χθεσινής πίτσας. Άφησε το εκεί μέχρι το τυρί να μαλακώσει. Voilà.