- 50ml. λευκή τεκίλα
- 170 ml. blonde bloody mix
Blonde Bloody Mix
- 8 μεγάλες πράσινες ντομάτες
- 16 σκελίδες σκόρδο, καθαρισμένες
- 3 jalapenos
- 1/2 κρεμμύδι
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο για τα λαχανικά
- 1 κουταλιές της σούπας horseradish
- 2 κουταλιές της σούπας Worcestershire sauce
- 1/2 κουταλιά της σούπας πράσινη hot sauce
- χυμό από 4 λάιμ
- χυμό από 4 λεμόνια
- 2 κοτσάνια σέλερι
- αλάτι και πιπέρι
- Προθέρμανε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Σε ένα τηγάνι άπλωσε τις κομμένες ντομάτες, το σκόρδο, το κρεμμύδι και τις jalapenos. Πρόσθεσε το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι και σόταρε για 30 λεπτά.
- Άφησε τα λαχανικά να κρυώσουν και άφησε δίπλα τη μισή ποσότητα του σκόρδου για να την έχεις μετά ως γαρνιτούρα.
- Ανακάτεψε τα σοταρισμένα λαχανικά με τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπλέντερ και δούλεψε τα μέχρι να γίνουν πολτός.
- Για καλύτερα αποτελέσματα βάλε τον πουρέ στο ψυγείο για μια νύχτα. Αλλιώς το λιγότερο 30 λεπτά.