Υλικά:
για τη βάση:
5 μπισκότα τύπου digestive (βρες gluten-free εαν το θες) 1/4 της κούπας αμύγδαλα 2 κουταλιές λάδι καρύδας
για τη γέμιση:
1 τενεκεδάκι κρέμα καρύδας ΚΡΥΟ 1 μεγάλο αβοκάντο 1 κουταλιά λάδι καρύδας 1/3 της κούπας σιρόπι της αρεσκείας σου 3 lime, ξύσμα και χυμό 1 κουταλιά ρούμι 1 κουταλιά βανίλια toppings: κρέμα καρύδας χτυπημένη, λεπτοκομμένες φέτες lime
Oδηγίες:
Για τη βάση: Σε ένα δυνατό μπλέντερ βάλε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να αποκτήσει την υφή της κρούστας του cheese cake. Στρώσε το υλικό σε μπολάκια ή χαμηλά ποτήρια και πίεσε το καλά, σε κάποια σημεία άφησε το να πάει και στα πλάγια του ποτηριού. Βάλε στο μπλέντερ τη κρέμα καρύδας και χτύπησε τη μέχρι να γίνει σφιχτή. Πρόσθεσε και τα υπόλοιπα υλικά και χτύπησε για ένα λεπτό ακόμα. Ανακάτεψε τα υπόλοιπα υλικά μαζί -ξεχωριστά- και ένωσε τα απαλά με την κρέμα. Άπλωσε το μείγμα της κρέμας πάνω στη βάση του μπισκότου με μεγάλες κουταλιές Βάλε τα γλυκίσματα στο ψυγείο για μια ώρα και πριν τα σερβίρεις διακόσμησε τα με ό,τι προτιμάς.
Η συνταγή και η φωτογραφία είναι από το camillestyles.com