Θα το ετοιμάσεις για 3-4 άτομα και θα χρειαστείς 35 λεπτά σύνολο.
1 κουταλιά λάδι
300 γρ. ψιλοκομμένο λουκάνικο
½ ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1 κούπα κόλιαντρο
1 κουταλιά βούτυρο
1 πολύ μικρά κομμάτια πατάτας
1 σκελίδα σκόρδο
1 ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά
1 τσίλι
2 κουταλιές lime
2 κουταλιές χυμό lime
λίγο αλάτι
2-4 αυγά
Πως θα το φτιάξεις:
1. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζέστανε το λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Πρόσθεσε το λουκάνικο και μαγείρεψε μέχρι να χρυσίσει, 4 – 5 λεπτά. Μόλις ψηθεί βάλτε το σε ένα μπολ.
2. Στο ίδιο τηγάνι βάλε το κρεμμύδι, το κόλιανδρο και σόταρε τα για 5 λεπτά.
3. Πρόσθεσε βούτυρο. Με μια πετσέτα πάρε τα πολλά υγρά της πατάτας και βάλε την στο τηγάνι μαζί με τα κρεμμύδια. Μαγείρεψε τα για 3-4 λεπτά. Πρόσθεσε το σκόρδο και μαγείρεψε για άλλα 2 λεπτά.
4. Τώρα βάλε τις πιπεριές, το τσίλι και το λουκάνικο, το ξύσμα lime και μαγείρεψε 2 – 3 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές. Ρίξε το χυμό του lime και όσο αλάτι χρειάζεται.
5. Κάνε στο μείγμα όσα κενά χρειάζεσαι για τα αυγά και ρίξε τα. Ψήσε για 3-4 λεπτά και γαρνίρισε με κόλιαντρο.