Σε αυτή τη φιλοσοφία στηρίζεται το ψητοπωλείο που άνοιξαν πριν από περίπου 1,5 χρόνο οι δύο νεαρές αδελφές Ξένια και Ιωάννα. Τα κορίτσια μεγάλωσαν με καλό σπιτικό φαγητό και θέλησαν να μοιραστούν με περισσότερο κόσμο τις συνταγές που έμαθαν από τη μητέρα τους Ελένη.
Πράγματι, τα ζουμερά μπιφτέκια τους θα σου θυμίσουν τη δική σου μαμά και τα οικογενειακά τραπέζια της Κυριακής. Τα σουβλάκια είναι χειροποίητα και τα κρέατα μαρινάρονται με δικές τους συνταγές που δεν αποκαλύπτουν. Το κοτόπουλο είναι πολύ τρυφερό και ζουμερό, τα μπριζολοκάλαμά τους πλέον έχουν γίνει διάσημα, οι πατάτες κομμένες στο χέρι και οι σαλάτες ολόφρεσκες και σε πολύ χορταστικές μερίδες. Στα συν, βάζουμε και την επιλογή του τυλιχτού σε τορτίγια, αν έχεις βαρεθεί την κλασική πίτα ή αναζητάς μια πιο ελαφριά επιλογή.
Η διακόσμηση του μαγαζιού κινείται γύρω από αυτό το concept, μην απορήσεις που θα δεις κλουβιά στον αέρα και ρολόγια να κρέμονται από το ταβάνι. Συμβολίζουν τον χρόνο που δραπετεύει. Γιατί, κακά τα ψέματα: Όταν έχεις μπροστά σου καλό φαγητό και όμορφη παρέα, τι ώρα είναι ΔΕ θα ρωτήσεις.
Γενικά, πρόκειται για ένα μαγαζί που ξεφεύγει από το τυπικό σουβλατζίδικο της γειτονιάς, προσφέρει μια πιο αναβαθμισμένη εμπειρία στο σύνολο, διαθέτει πολύ καλή εξυπηρέτηση και έχει αποκτήσει από πολύ νωρίς το δικό του φανατικό κοινό. Αν πάλι βαριέσαι να βγεις από το σπίτι ή δουλεύεις στις κοντινές περιοχές των βορείων προαστίων, μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου τηλεφωνικά και θα έρθει το φαγητό στο χώρο σου, ζεστό – ζεστό.
Meat o’clock, Κασταμονής 144, Ν. Ιωνία