Tώρα που έρχεται φθινόπωρο και οι ρυθμοί τρέχουν, μπορούμε να χαρίσουμε στον εαυτό μας μικρές στιγμές απόλαυσης, με αυτή τη χορτοφαγική και υγιεινή μους, που βρήκαμε στο treasuresandtravelsblog.com.
Θα χρειαστείς:
1 ώριμο αβοκάντο, κομμένο σε κομμάτια
1/4 της κούπας σκόνη κακάο
1/4 κούπας σιρόπι της αρεσκείας σου
1 κουταλιά λάδι καρύδας
1 κουταλάκι απόσταγμα βανίλιας
1 κουτάκι κρέμα καρύδας
Εκτέλεση:
- Βάλε το αβοκάντο, το κακάο, το σιρόπι, το λάδι καρύδας και τη βανίλια σε ένα μπωλ και με ένα μίξερ χτύπησέ τα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Άδειασε την κρέμα καρύδας σε ένα μπωλ και χτύπα την με το μίξερ για 5 – 6 λεπτά.
- Ανακάτεψε τα δύο μείγματα μέχρι να γίνουν ένα.
- Βάλτη στο ψυγείο για λίγη ώρα μέχρι να τη σερβίρεις. Για extra πόντους γεύσης μπορείς να τη συνοδεύσεις με φρέσκα φρούτα.