Τώρα θα μιξάρεις το αγγούρι με το bourbon.
Υλικά
60 ml bourbon
10 ml σιρόπι μέντας
2 σταγόνες bitters πορτοκαλιού
30 ml φρέσκο χυμό αγγουριού
Για το σιρόπι μέντας: Σε μια μικρή κατσαρόλα βάλε 1 κούπα νερό, δύο κούπες ζάχαρη και 12-15 φύλλα μέντας. Άφησε το μείγμα να βράσει μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Άφησέ το να κρυώσει και πριν το χρησιμοποιήσεις για το cocktail σου, αφαίρεσε τα φύλλα μέντας.
Προετοιμασία
Σε ένα ψηλό, φαρδύ ποτήρι βάλε πάγο, το bourbon, το σιρόπι μέντας, τα bitters και τον χυμό αγγουριού και ανακάτεψε πολύ καλά με έναν αναδευτήρα. Στη συνέχεια βάλε το cocktail σε ένα ποτήρι της επιλογής σου, χωρίς τον πάγο και απόλαυσέ το!