Αυτή η ομελέτα με σπαράγγια και κατσικίσιο τυρί είναι ίσως η πιο gourmet εκδοχή ομελέτας που έχεις φτιάξει ποτέ.
Τα υλικά που θα χρησιμοποιήσεις μπορείς εύκολα να βρεις από Έλληνες παραγωγούς και ειδικά αν επιλέξεις φρέσκα αυγά, θα είναι η καλύτερη ομελέτα που έχεις φάει. Δοκίμασε με αυτή τη συνταγή να φτιάξεις το τέλειο πρωινό που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις τη μέρα σου.
Θα χρειαστείς:
2 κ.σ. ελαιόλαδο
3 μεγάλα σπαράγγια καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες
1 κ.σ. σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
70γρ κοτόπουλο που έχει μείνει από το ψητό ή το φιλέτο σου3 αυγά
αλατοπίπερο
30 γρ. κατσικίσιο τυρί με μυρωδικά
Μέθοδος:
Σε ένα μπολ αλατοπιπέρωσε και ανάδευσε τα αυγά.
Σε ένα τηγάνι πρόσθεσε 1 κ.σ. ελαιόλαδο και πρόσθεσε τα σπαράγγια. Μαγείρεψε τα για περίπου 4 λεπτά και βάλε τα σε ένα πιάτο.
Στο ίδιο τηγάνι πρόσθεσε το υπόλοιπο λάδι και μόλις ζεσταθεί ρίξε τα αυγά. Άφησε τα για ένα λεπτό και πρόσθεσε από πάνω τα σπαράγγια. Καπάκωσε για ένα λεπτό και στη συνέχεια σέρβιρε.
Πρόσθεσε από πάνω το κατσικίσιο τυρί και ετοιμάσου να απολαύσεις το πρωινό σου.