Θα τις αγαπήσεις. Αρκεί να σου αρέσει η γεύση της τρούφας.
Θα χρειαστείς:
- 2 πατάτες, κατά προτίμηση κόκκινες
- Αλάτι τρούφας
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 κσ παρμεζάνα
- 2 κσ λάδι τρούφας
- Ψιλοκομμένος μαϊντανός
- Προθέρμανε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και στρώσε μια λαδόκολλα σε ενα ταψί.
- Σ’ένα μπολ ανακάτεψε τις πατάτες με το λάδι τρούφας, το αλάτι, το πιπέρι και τη μια κουταλιά παρμεζάνας.
- Βάλε τις πατάτες με σειρά στο ταψί.
- Ψήσε για 20-22 λεπτά γυρνώντας μια-δυο φορές τις πατάτες.
- Γαρνίρεις με την υπόλοιπη παρμεζάνα,τον μαϊντανό και λάδι τρούφας
Πηγή συνταγής και εικόνας:
www.ambitiouskitchen.com