Μικρή μετρούσες τα παγωτά ένα ένα. Τώρα το πιο πιθανό είναι να μετράς θερμίδες. Γι’αυτό λοιπόν επειδή καλοκαίρι χωρίς παγωτά δεν υφίσταται, μπορείς να φτιάξεις μόνη σου εκείνα που δεν θα σε κάνουν να ανησυχείς για τίποτα άλλο πέρα απ’τον αριθμό τους προκειμένου να μην εξαφανιστούν σε μία μέρα. Μετά το παγωτό καρπούζι, σου έχουμε μία ακόμα καλύτερη συνταγή. Ειδικά αν πιστεύεις κι εσύ ότι η nutella είναι η καλύτερη ανακάλυψη ever.
Θα χρειαστείς τρία μόνο υλικά: 1 φλιτζάνι φυτική κρέμα γάλακτος 1/2 φλ. γάλα 1 φλιτζάνι με nutella (3 κουταλιές της σούπας)Η διαδικασία είναι απλή. Σε ένα μπολ ανακάτεψε με ένα σύρμα όλα τα υλικά, μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο μείγμα. Στη συνέχεια πρόσθεσε το μείγμα σε ειδικές φόρμες (για να πάρουν μορφή) και κάλυψε τες με ένα αλουμινόχαρτο. Με ένα μαχαίρι δημιούργησε μια μικρή σχισμή για να τοποθετηθεί το ξυλάκι. Άφησε τα στην κατάψυξη για τρεις ώρες και είναι έτοιμα για απόλαυση.