Η Paloma τα τελευταία καλοκαίρια έχει γίνει αγαπημένη επιλογή cocktail για πολλούς ανθρώπους. Να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που αποφάσισαν να σταματήσουν να φοβούνται την tequila; Να ευχαριστήσουμε τους απανταχού bartenders που αποφάσισαν να τη συμπεριλάβουν στα μενού, ικανοποιώντας τους πελάτες που απαντούν “κάτι γλυκόξινο” όταν επιλέγουν cocktail γεύση; Όπως και να έχει η Paloma έχει γίνει η έτοιμη απάντηση στο “τι θα πιούμε”.
Τα καλά νέα είναι πως η Paloma δεν χρειάζεται να μπαίνει στη ζωή σου μόνο κάθε καλοκαίρι, σαν summer fling. Υπάρχει και η χειμωνιάτικη εκδοχή της και εδώ θα διαβάσεις πώς θα τη φτιάξεις.
Υλικά
45ml λευκή τεκίλα
60ml χυμός cranberry
30ml χυμό ροδιού
Λίγη σόδα για το τελείωμα
Οδηγίες
Ανάμειξε την tequila και τους χυμούς σε ένα shaker γεμάτο πάγο.
Ανακίνησε καλά για να ανακατέψεις το mix και να πάρει θερμοκρασία.
Βάλε το mix σε ένα ψηλό ποτήρι γεμάτο πάγο.
Τέλος, πρόσθεσε λίγη σόδα και ανακάτεψε.
Γάρνιρε με μια φέτα lime.