Eίναι που είτε σ αρέσουν είτε όχι. Αλλά αν αγαπάς αυτές τις μινιατούρες λάχανου τότε θα εκτιμήσεις αυτό το πιάτο με άρωμα λεμονιού και γεύση φέτας.
Θα χρειαστείς:
400γρ λαχανάκια Βρυξελλών 1 κουταλιά χυμό λεμονιού ξύσμα από ένα λεμόνι 2 κουταλιές λάδι 200γρ. φέτα ΔΩΔΩΝΗ αλάτι και πιπέρι
Πως να το φτιάξεις:
Προθέρμανε τον φούρνο στους 220 βαθμούς. Καθάρισε τα λαχανάκια, κόψε τα στη μέση και βάλε τα σ’ ένα μπολ. Ανακάτεψε με τα λαχανάκια τον χυμό λεμόνι, το ξύσμα, το λάδι και το πιπέρι. Ανακάτεψε καλά και άπλωσε τα σε ένα ρηχό ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Ψήσε για 20 λεπτά και μόλις τα βάλεις σε μία βαθιά σαλατιέρα πασπάλισε τα με μπόλικη τριμμένη φέτα. Τα ζεστά λαχανάκια θα μαλακώσουν τη φέτα και το αποτέλεσμα θα είναι φανταστικό!