Για τη σαλάτα:
3 κούπες ρόκα ¼ της κούπας βασιλικό ¼ της κούπας μαιντανό¼ της κούπας μέντα
⅓ της κούπας ελαιόλαδο
χυμός από ένα λεμόνι
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
3 κουταλιές κατσικίσιο τυρί
Οδηγίες:
1. Ζέστανε ένα τηγάνι γκριλ σε πολύ δυνατή θερμοκρασία. Πέρασε με λάδι τη κάθε πλευρά του καρπουζιού με ένα πινέλο.
2. Σε ένα μικρό μπολ ανακάτεψε τη σκόνη του σκόρδου με το πιπέρι, το τσίλι, το κύμινο και το κόλιανδρο. Πασπάλισε το καρπούζι.
3. Ψήσε 3 λεπτά από την κάθε πλευρά το καρπούζι.
4. Σε ένα μπολ σαλάτα ανακάτεψε τα λαχανικά και σε ένα μικρότερο μπολ βάλε το λάδι, τον χυμό λεμονιού, το αλάτι και το πιπέρι. Ανάκατεψε τη sauce με τα λαχανικά και πρόσθεσε στη σαλάτα το τυρί τριμμένο στο χέρι.
5. Σέρβιρε και νιώσε την έκπληξη από τις γεύσεις.