Η πουτίγκα με σπόρους chia ( δες ό,τι χρειάζεσαι να ξέρεις για τους σπόρους αυτούς εδώ) είναι μια ιδανική λύση για ένα γρήγορο πρωινό. Αφού το φθινόπωρο είναι η εποχή της κολοκύθας, βρήκαμε μια συνταγή που τα συνδυάζει και τα δυο στο treasuresandtravelsblog.com.

Υλικά:

1 κούπα γάλα καρύδας ή αμυγδάλου

1-2 κουταλιές κολοκύθα

3 κουταλιές σπόρους chia

1 κουταλιά βανίλια

1 κουταλιά μέλι

Κανέλα

Toppings:

αλμυροί σπόροι κολοκύθας

sticks κανέλας

Εκτέλεση:

#Ανακάτεψε το γάλα με την κολοκύθα, μέχρι να γίνουν λεία.

#Πρόσθεσε τους σπόρους chia, τη βανίλια, το μέλι και την κανέλα. Χτύπα τα υλικά μαζί, μέχρι να ξεκολλήσει το μέλι από τον πάτο του μπωλ.

#Βάλε το μπωλ στο ψυγείο για το λιγότερο δύο ώρες ή για ένα ολόκληρο βράδυ αν υπάρχει ο χρόνος.

#Βάλε την πουτίγκα σε ένα βάζο και διακόσμησε με σπόρους κολοκύθας, κανέλα και sticks κανέλας.

pumpkin-spice-chia-seed-pudding-savoir ville 2