Η πουτίγκα με σπόρους chia ( δες ό,τι χρειάζεσαι να ξέρεις για τους σπόρους αυτούς εδώ) είναι μια ιδανική λύση για ένα γρήγορο πρωινό. Αφού το φθινόπωρο είναι η εποχή της κολοκύθας, βρήκαμε μια συνταγή που τα συνδυάζει και τα δυο στο treasuresandtravelsblog.com.
Υλικά:
1 κούπα γάλα καρύδας ή αμυγδάλου
1-2 κουταλιές κολοκύθα
3 κουταλιές σπόρους chia
1 κουταλιά βανίλια
1 κουταλιά μέλι
Κανέλα
Toppings:
αλμυροί σπόροι κολοκύθας
sticks κανέλας
Εκτέλεση:
#Ανακάτεψε το γάλα με την κολοκύθα, μέχρι να γίνουν λεία.
#Πρόσθεσε τους σπόρους chia, τη βανίλια, το μέλι και την κανέλα. Χτύπα τα υλικά μαζί, μέχρι να ξεκολλήσει το μέλι από τον πάτο του μπωλ.
#Βάλε το μπωλ στο ψυγείο για το λιγότερο δύο ώρες ή για ένα ολόκληρο βράδυ αν υπάρχει ο χρόνος.
#Βάλε την πουτίγκα σε ένα βάζο και διακόσμησε με σπόρους κολοκύθας, κανέλα και sticks κανέλας.