how-to-make-caramelised-onions-pic

Τι σημασία έχει αν χρειάζεσαι 45′ για αυτήν τη συνταγή; Στο τέλος θα δεις ότι αξίζει.

  1. Κόψε το πάνω και το κάτω μέρος των κρεμμυδιών.
  2. Ξεφλούδισέ τα και κόψτα σε φέτες.
  3. Βάλε λίγο λάδι σε μέτρια φωτιά και ρίξε τα κρεμμύδια μέσα.
  4. Μετά από περίπου δέκα λεπτά, ρίξε λίγο αλάτι και λίγο ζάχαρη. Για την ακρίβεια 1/4 αλάτι και 1/4 ζάχαρη για κάθε κρεμμύδι που έβαλες.
  5. Συνέχισε να ανακατεύεις μέχρι να καραμελώσουν και να πάρουν χρώμα. Αλλιώς ρίξε λίγο βαλσάμικο.

Μπορείς να τα φας σε χοτ ντογκ, μπέργκερ, σκέτα, με κοτόπουλο, ΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ. Καλή όρεξη!