Τι σημασία έχει αν χρειάζεσαι 45′ για αυτήν τη συνταγή; Στο τέλος θα δεις ότι αξίζει.
- Κόψε το πάνω και το κάτω μέρος των κρεμμυδιών.
- Ξεφλούδισέ τα και κόψτα σε φέτες.
- Βάλε λίγο λάδι σε μέτρια φωτιά και ρίξε τα κρεμμύδια μέσα.
- Μετά από περίπου δέκα λεπτά, ρίξε λίγο αλάτι και λίγο ζάχαρη. Για την ακρίβεια 1/4 αλάτι και 1/4 ζάχαρη για κάθε κρεμμύδι που έβαλες.
- Συνέχισε να ανακατεύεις μέχρι να καραμελώσουν και να πάρουν χρώμα. Αλλιώς ρίξε λίγο βαλσάμικο.
Μπορείς να τα φας σε χοτ ντογκ, μπέργκερ, σκέτα, με κοτόπουλο, ΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ. Καλή όρεξη!