Camille Styles, Kristen Kilpatrick, Easy Meals, Camille Styles Video Tutorial, Rene Ortiz, Austin eats

Υλικά:

  • 1 κούπα κινόα μαγειρεμένη
  • 1 κούπα ανάμεικτα λαχανικά, κάποια κομμένα σε κύβους (καρότο, καλαμπόκι, αρακά)
  • 1/4 κούπα harissa sauce
  • ελαιόλαδο
  • 1/2 καρότο σε κομμάτια
  • 1/2 αβοκάντο κομμένο
  • 1 κούπα ρόκα
  • 1 αυγό
  • φρεσκοκομμένο αλάτι και πιπέρι
  • κόλιαντρο

Οδηγίες:

  1. Προθέρμανε τον φούρνο στους 250 βαθμούς, άλειψε με την σάλτσα harissa τα λαχανικά, περίχυσε λίγο λάδι, αλάτι και πιπέρι. Άπλωσε τα σε αντικολλητικό χαρτί και ψήσε για 20-25 λεπτά.  Χώρισε τα λαχανικά σε 4 μερίδες για να κάνεις τέσσερις μικρές σαλάτες ή για να έχεις για τις επόμενες μέρες υλικό έτοιμο.
  2. Βάλε την κινόα σ ένα μπολ, βάλε γύρω της τα λαχανικά, το καρότο, το αβοκάντο και την ρόκα. Άφησε τη φαντασία σου και στήσε τα υλικά όπως σου αρέσει.
  3. Ζέστανε λίγο λάδι σε ένα μικρό τηγάνι σε χαμηλή θερμοκρασία. Πρόσθεσε το αυγό και άφησε το να ψηθεί μέχρι το ασπράδι γίνει όπως το θέλεις. Βάλε το αυγό στην κορυφή του πιάτου.
  4. Τελείωσε το πιάτο σου με λίγο ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και κόλιαντρο.