Φτιάξε αυτό το sandwich για να το πάρεις στο γραφείο αντί για δεκατιανό. Μπορείς να κρατήσεις τη συνταγή και για να το δοκιμάσεις ένα απόγευμα μετά την προπόνησή σου.

Τι θα χρειαστείς:

1 ψωμάκι ή δύο φέτες ψωμί 1 κουταλιά λάδι 2 κούπες baby σπανάκι 1 κουταλιά πέστο 1/2 αβοκάντο κομμένο σε λεπτές φέτες 2 αυγά 1/4 της κούπας τριμμένο τσένταρ αλάτι και πιπέρι

Πως θα το φτιάξεις:

Ψήσε το ψωμάκι από την πλευρά της ψίχας. Πρόσθεσε λάδι σε ένα μικρό τηγάνι και σόταρε το σπανάκι μέχρι να μαλακώσει, 2-3 λεπτά. Άφησε το στην άκρη. Στο ίδιο τηγάνι βάλε λίγο ακόμα λάδι. Χτύπησε τα αυγά σε ένα μικρό μπολ για 2-3 λεπτά. Πρόσθεσε το τριμμένο τυρί πάνω σε κάθε αυγό και ρίξε αλάτι και πιπέρι.

Άπλωσε το πέστο στο ψωμί. Βάλε πάνω στη μία φέτα το αβοκάντο, λίγο αλάτι, το σπανάκι και στη συνέχεια το αυγό με το λιωμένο τσένταρ. Κάλυψε με τη δεύτερη φέτα το sandwich και σέρβιρε ζεστό.

Δες ακόμα:

Sandwich με portobello και topping φέτας


featured photo: Lemons and Basil