Ποιος δεν αγαπάει ένα νόστιμο κι εύκολο σάντουιτς; Το μυστικό είναι το καλά βουτυρωμένο ψωμί και τα φρέσκα υλικά.
Για 15 τρίγωνα sandwiches:
6 μεγάλα βραστά αυγά
⅓ φλιτζάνι μαγιονέζα
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
ξύσμα από 1 λεμόνι
2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
θαλασσινό αλάτι και πιπέρι
8 ψωμάκια σάντουιτς
μαλακό βούτυρο, για άλειμμα
200 γραμμάρια καπνιστό σολομό σε λεπτές φέτες
4-6 ραπανάκια, κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες
Πώς θα το φτιάξεις:
Βάλε τα βρασμένα αυγά σε ένα μεγάλο πιάτο και θρυμματίστε τα με ένα πιρούνι. Άφησε στην άκρη.
Βάλε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το ξύσμα και το σκόρδο σε ένα μέτριο μπολ και αλατοπιπερώσε. Ένωσε το μείγμα με τα αυγά, με απαλές κινήσεις.
Βουτυρώσε όλες τις φέτες ψωμιού και στις μισές απλώσε τον σολομό, μετά το ραπανάκι και μετά μια στρώση από τη sauce των αυγών. Σκέπασε με τις υπόλοιπες φέτες (με τη βουτυρωμένη πλευρά προς τα κάτω) και κόψε σε τρίγωνα. Πασπάλισε με ψιλοκομμένο κόλιανδρο.