Πως να κάνεις το σιρόπι που θα χρειαστείς στα καλοκαιρινά σου κοκτέιλ; Διάβασε παρακάτω.
Βράσε όλα τα υλικά για 20 λεπτά σε ένα κατσαρολάκι, άφησε το να κρυώσει. Το σιρόπι μπορεί να διατηρηθεί για δύο εβδομάδες στο ψυγείο σε βάζο ή μπουκάλι αποστειρωμένο και καλά κλεισμένο.
Ξεφλούδισε το ginger, κόψτο σε πολύ μικρά κομμάτια. Βάλε την ζάχαρη με το νερό σε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά. Μόλις πάρει βράση, πρόσθεσε το ginger και άφησε το να πάρει μια ακόμα βράση. Άφησε το να κρυώσει 30 λεπτά. Το σιρόπι μπορεί να διατηρηθεί για έναν μήνα στο ψυγείο σε βάζο ή μπουκάλι αποστειρωμένο και καλά κλεισμένο.
Στύψε το grapefruit, στη ουσία χρειάζεσαι μια κούπα χυμό. Βάλε τον χυμό με την ζάχαρη σ’ ένα μικρό κατσαρολάκι. άφησε το να πάρει μια ακόμα βράση. Άφησε το να κρυώσει 30 λεπτά. Το σιρόπι μπορεί να διατηρηθεί για δύο εβδομάδες στο ψυγείο σε βάζο ή μπουκάλι αποστειρωμένο και καλά κλεισμένο.