Όταν δεν έχεις με τι να συνοδέψεις το κρέας ή το κοτόπουλο που έχεις για μεσημεριανό, αυτή η sauce έρχεται να απογειώσει το βαρετό.
Θα χρειαστείς:
1 κ.σ. ελαιόλαδο
4 σκελίδες σκόρδο
1/3 κούπας σόγια
2/3 κούπας κέτσαπ
1 1/2 κ.γ. sriracha
2 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
1 κούπα μαύρη μπύρα
1/3 κούπα μαύρη ζάχαρη
- Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνεις το λάδι και το σκόρδο. Στη συνέχεια, μόλις κάψει προσθέτεις όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέυεις. Το αφήνεις στη φωτιά για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να δέσει.
- Αποθηκεύεται στο ψυγείο για μέχρι 4 ημέρες.