Για το Szechuan Syrup: 150ml σκούρα ζάχαρη, 150ml νερό, 3 κουταλιές πιπέρι szechuan, ξύσμα από 10 μανταρίνια (κράτησε μερικές φλούδες για τη διακόσμηση). Για το Cocktail: χυμός από ένα λεμόνι, φλούδα από μανταρίνι, πάγος, 1 ασπράδι αυγού, μια πρέζα orange bitters, 25ml Jameson, 15ml Aperol, 15ml από το szechuan syrup.
Οδηγίες:
Αρχικά φτιάξε το szechuan syrup, η συγκεκριμένη ποσότητα βγάζει μέχρι 20 cocktails. Βάλε όλα τα υλικά σε ένα μικρό κατσαρολάκι και βράσε το μείγμα σε μεσαία θερμοκρασία για 20 λεπτά. Μετά άφησε το να κρυώσει.
Σε ένα σέικερ χτύπησε για 1′ λεπτό τα υλικά, βάλε το σε χαμηλό ποτήρι, διακόσμησε με την φλούδα μανταρίνι και λίγο szechuan πιπέρι.