Το πιο κλασικό καλοκαιρινό ποτό στα καλύτερά του. Με σαγκουίνι και Hendricks.
Θα χρειαστείς:
45 ml gin Hendricks 30 ml triple sec 1/4 κούπα χυμό σαγκουίνι 1 κ.σ. σιρόπι από δεντρολίβανο Λίγο τόνικ και πάγο Ένα κλαράκι από δεντρολίβανο
Πρώτα το gin, μετά το triple sec, τον χυμό σαγκουίνι και το σιρόπι από δεντρολίβανο. Μετά, το τόνικ, και το κλαράκι από δεντρολίβανο και τέλος, το καλαμάκι σου.
Για το σιρόπι:
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βράσε μια κούπα νερό και μια κούπα ζάχαρη. Πρόσθεσε και 2-3 κλαράκια δεντρολίβανο και άφησέ το για 30 λεπτά. Στην συνέχεια, βγάλε το από την φωτιά και άφησέ το να κρυώσει. Αν δεν το χρησιμοποιήσεις όλο, μπορείς να το φυλάξεις για μελλοντική χρήση στο ψυγείο σου.