Θα χρειαστείς: 1 ώριμη μπανάνα, 4 μεγάλες μπανάνες, 3/4 της κούπας παγωτό βανίλια, 1/2 κούπα γάλα. Χτύπησε τα όλα στο μπλέντερ μέχρι να γίνει κρεμώδες.
Το αυθόρμητο πάρτι που προκύπτει μετά το μπάνιο στη θάλασσα
Σε ένα μπλέντερ βάλε τις φράουλες με το νερό και τον χυμό λεμονιού και δούλεψε τα. Πρόσθεσε το σιρόπι και ανακάτεψε. Δοκίμασε τη γεύση και αν το θες πιο γλυκό πρόσθεσε σιρόπι. Βάλε το μείγμα σε δοχείο ιδανικό για χαμηλές θερμοκρασίες και άφησε το τουλάχιστον δύο ώρες. Θυμήσου μόνο ανά μισάωρο περίπου να το ανακατεύεις για να παγώσει όπως μια γνήσια γρανίτα. Για να κάνεις το σιρόπι: Βάλε σε ένα κατσαρολάκι το νερό με τη ζάχαρη και τον βασιλικό. Βράσε τα μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και άφησε το να κρυώσει πριν το χρησιμοποιήσεις.
Το birthday cake – έκπληξη στην καλύτερη σου φίλη
Θα χρειαστείς: 1 κούπα βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου, 1 1/2 κούπα ζάχαρη, 3 αυγά, 1 κουταλιά βανίλια, 3 κούπες αλεύρι, 2 κουταλιές baking powder, 1/2 κουταλιές αλάτι, 1/2 κούπα χυμό lime, ξύσμα από δύο lime, 1/2 κούπα γάλα.
Προθέρμανε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και βάλε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί. Σε ένα μεγάλο μπωλ χτύπησε το βούτυρο, τη ζάχαρη και το ξύσμα. Στη συνέχεια πρόσθεσε τα αυγά ένα ένα και τη βανίλια. Σε ένα μικρό μπωλ βάλε το αλεύρι μαζί με το baking powder και το αλάτι. Πρόσθεσε το μείγμα με το αλεύρι στο μείγμα του βουτύρου εναλλάξ με το γάλα και το μισό χυμό λεμονιού. Χτύπησε για λίγο ακόμα. Ψήσε για περίπου 30 λεπτά μόλις κρυώσει το κέικ ή με το κατάλληλο εργαλείο ή με μια κλωστή κόψε το κέικ προσεκτικά στη μέση. Για το Frosting: 1 κουπα φράουλες, 1 κούπα βούτυρο, 3 κούπες άχνη ζάχαρη. Με το μπλέντερ κάνε πουρέ τις φράουλες και βάλε σε ένα μπωλ το βούτυρο και τη μισή ζάχαρη και χτύπησε τα μέχρι να ενωθούν. Πρόσθεσε το πουρέ της φράουλας και μετά βάλε την υπόλοιπη ζάχαρη. Αν δεις ότι χρειάζεται λίγη έξτρα υγρασία βάλε μερικές σταγόνες νερό. Διακόσμησε όπως σου αρέσει.
Στη συνέχεια πρόσφερε σε όλους BOSFORD Berry Bramble.