Βασικά, πάρε ένα αβοκάντο και μίξαρέ το με τζατζίκι και φτιάξε ένα τζατζίκι από αβοκάντο. Κρεμώδες, δροσιστικό, αισθησιακό. Τελεία.
Υλικά
250ml γιαούρτι (πλήρες)
1 ώριμο αβοκάντο λιωμένο με ένα πιρούνι
3 μέτρια αγγούρια περασμένα από τον τρίφτη
3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
3-4 κ.σ φρεσκοτριμμένο κόλιανδρο
1 κ.σ. φρεσκοτριμμένη μέντα
χυμό από μισό lime
2 πρέζες θαλασσινό αλάτι
Προετοιμασία
- Ανακάτεψε όλα τα παραπάνω υλικά μαζί σε ένα μπολ, μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα.
- Για ακόμα πιο απολαυστικό αποτέλεσμα βάλε το στο ψυγείο για 3-4 ώρες πριν το σερβίρισμα. Αν δεν κρατιέσαι, μπορείς να το φας και κατευθείαν.