Ένα θαυμάσιο ζεστό ποτό που αναδεικνύει το φυσικό άρωμα καραμέλας του Bulleit bourbon και αποτελεί έξοχη πρόταση για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Εναλλακτικά χρησιμοποίησε 1 κουταλιά μέλι αντί για καστανή ζάχαρη.
Θα χρειαστείς:
50ml Bulleit Bourbon 4τμχ μοσχογαρύφαλλο 2τμχ στικ κανέλλας 1 φλούδα λεμονιού 2τμχ αστεροειδής γλυκάνισος 7ml φρέσκος χυμός λεμονιού 1 κουταλιά του γλυκού καστανή ζάχαρη 120ml ζεστό νερό Πως θα το κάνεις: Ζεσταίνουμε το νερό σε βραστήρα. Σε μια τσαγιέρα τοποθετούμε το Bulleit Bourbon, το χυμό λεμονιού, τη ζάχαρη, τα μοσχογαρύφαλλα κ ενα στικ κανέλλας. Με τη βοήθεια ενός κουταλιού ανακατεύουμε εως ότου διαλυθεί η ζάχαρη. Σερβίρουμε σε φλυτζάνι και γαρνίρουμε με φλούδα λεμονιού, αστεροειδή γλυκάνισο και στικ κανέλλας.