Η σανγκρία είναι η απάντηση σε κάθε ερώτηση κάθε εποχή. Παρακάτω θα βρεις την χριστουγεννιάτικη εκδοχή της με πράσινα και κόκκινα φρούτα, όσο αρωματική και γιορτινή χρειάζεσαι.
Θα χρειαστείς:
1 μπουκάλι κόκκινο κρασί
200 ml brandy
200 ml σιρόπι κανέλας (σου δίνω τη συνταγή παρακάτω)
1 πορτοκάλι σανγκουίνι
1 μήλο
300γρ ρόδι
250γρ granberries
Μερικά κλαδάκια δεντρολίβανο
Πως θα το κάνεις:
- Σε μια κανάτα βάλε όλα τα υλικά και ανακάτεψε καλά.
- Άφησε μια ώρα για να βγουν τα αρώματα.
- Για να σερβίρεις ρίξε το μείγμα σε ποτήρια του κρασιού και διακόσμησε με το δεντρολίβανο.
2 ξυλάκια κανέλας
Μισή κούπα νερό
1 κούπα ζάχαρη
Βάλε το νερό με τη ζάχαρη σε μια κατσαρόλα, σε μέτρια θερμοκρασία και ανακάτεψε μέχρι να διαλυθεί. Πρόσθεσε τα ξυλάκια κανέλας και ανακάτευε το μείγμα χωρίς να το αφήσεις να βράσει. Άφησε το να κρυώσει. Μπορείς να το κρατήσεις μια εβδομάδα.